اول خبر | خبر امروز

سرنخ‌هايي در مورد آلزايمر با بررسي روش استريليزه کردن شير

زمان دریافت خبر :
محققان دانشگاه ملي استراليا دريافتند در استريليزه کردن به شيوه UHT دو نوع پروتئين درون شير باقي مي‌مانند که در طول چند ماه حالت آن را از مايع به حالت ژله‌اي تغيير مي‌دهند. اين پروتئين‌ها در پلاک‌هاي شکل گرفته در مغز بيماران مبتلا به آلزايمر و پارکينسون نيز وجود دارد.

امروز پنج شنبه، 7 اردیبهشت 1396

تعداد اخبار دریافت شده امروز: 5265

دیگران چه می خوانند

    اخبار داغ

    برچسب های روز

    پر بیننده ترین برچسب ها

    خبرنگار ما